Nieuwsbericht
Van Bergen Boys - Bogatyri

Laatste wedstrijd van dit seizoen

9 juni: 16.00 uur

Aanwezig: 15.15 uur

 
S3 Portaal

Laatste nieuws

Sun 13 May
Zege op de kampioen Paddepoel ! 5-1

Mooi afsluiting van het seizoen

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Dramatische wedstrijd eindigt wonderbaarlijk in winst

Sat 17 Mar, 18:38


GRC geklopt met 4-2



Onze trouwe lezers hebben het al gemerkt. Van verliespartijen wordt op deze site nog geen verslag gedaan. Waar grote jongens klein in kunnen zijn !

Helaas hebben we ook deze keer weer gewonnen en was het niet mogelijk eindelijk eens sappig verslag te doen van een trieste verliespartij. Maar ondanks de winst kunnen we u geruststellen. Deze partij had alles in zich om verloren te gaan. Tegenwind, slechte ballen, scheidsrechterlijk dwalingen, grensrechter vol adrenaline (doelgroep Geert Wilders), hobbelig veld, pijntje, gebrek aan toejuichingen aan de kant, vermoeidheid, pijn in enkel gewricht, Jan Eisen in het veld, ballen over, niet getraind, te weinig breed, teveel lang, gebrek aan inzet, gebrek aan inzicht, solisme, domme pech, slecht geslapen en een graspolletje. Edoch de tegenstander wilde niet meewerken en zo eindigde deze wedstrijd onbedoeld in een overwinning voor ONR 3. Doelpunten makers : de gebruikelijke jongens van ONR 3 en anonieme types van GRC.

 

Beste lezers het spijt mij u alweer uitsluitend een wedstrijdverslag van een winstpartij te moeten voorhouden. Houdt u echter vol: het is nog nooit voorgekomen dat we een half seizoen lang constant spelen. Een verslag van een verliespartij zal dit jaar zeker nog eens volgen. We verheugen ons er nu al op.

 

Geert








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie